Vakjournalistiek, opinie en onderzoek over innovatie in marketing, sales en service
Home » Nieuws » Ogone, Salesupply, Dynalogic en Robin winnaars Thuiswinkel Innovatie Awards 2013

Ogone, Salesupply, Dynalogic en Robin winnaars Thuiswinkel Innovatie Awards 2013

Redactie CustomerTalk
Door Redactie CustomerTalk
Monday, January 14, 2013 om 9:46 AM
Tags:

De toeleveranciers voor webwinkels Ogone, Salesupply, Dynalogic en Robin zijn uitgeroepen tot winnaars van de Thuiswinkel Innovatie Awards 2013. De belangenvereniging voor webwinkels Thuiswinkel.org rijkt deze awards jaarlijks uit aan partijen die er voor zorgen dat webwinkels succesvol kunnen zijn. Ogone heeft gewonnen in de categorie payment, Salesupply won in de categorie marketing, Dynalogic won in de categorie logistiek en de partij Robin won in de categorie software.

De leveranciers van webwinkelsoftware Ogone, Salesupply, Dynalogic en Robin hebben de Thuiswinkel Innovatie Awards 2013 gewonnen. Ogone won in de categorie payment, Salesupply in marketing, Dynalogic in logisitiek en Robin in software. Deze awards worden jaarlijks uitgereikt door de belangenorganisatie voor webwinkels Thuiswinkel.org.

Juryvoorzitter Cor Molenaar vertelt over de awards: “We hadden als jury de mooie taak om te zien wat er allemaal door en voor de e-commercebranche in Nederland ontwikkeld wordt. Er worden fantastische zaken bedacht die er voor zorgen dat webwinkels succesvol zijn en voorop kunnen lopen.”

Per categorie werden zijn twee partijen genomineerd, in de categorie payments waren dat Klarna en Ogone, in de categorie marketing waren dat Daisycon en Salesupply. In de categorieën logistiek en software waren dat Dynalogic en Fiege en Customer Interaction Group en Robin.

De jury bestaat uit: Mark van Weeren (ANWB), Jan Fennema (wehkamp.nl), Joachim de Boer (deonlinedrogist.nl), Carlo Engelhard (BCC), Nico van Essen (Bakker Hillegom), Tom Rietbergen (ElectronicPartner), Rene Gijsman (Kleertjes.com), Joos Lambrechtsen (Herensokken.nl), Frank de Groot (Conrad.nl), Eric Haverkort (Otto), Wouter Schoneveld (wehkamp.nl), Patrick Kerssemakers (fonq.nl).

Bron: Customer Talk

 Reageer op dit bericht

Log in om te reageren of vul in
Plaats reactie

* is verplicht
Evenementen
jun
28
The Digital Future of B2B
High Tech Campus Eindhoven
jun
30
jul
15