Vakjournalistiek, opinie en onderzoek over innovatie in marketing, sales en service
Home » Nieuws » Wehkamp.nl breidt productpagina uit met modelvideo

Wehkamp.nl breidt productpagina uit met modelvideo

Redactie CustomerTalk
Door Redactie CustomerTalk
Friday, March 29, 2013 om 11:10 AM
Tags:

Online retailer wehkamp.nl wil zijn klanten inspireren en beter kunnen ondersteunen bij het doen van een aankoop. Het bedrijf komt daarom met modelvideo’s op de productpagina’s van kledingstukken. Op de productpagina’s van ruim honderd producten start vanaf nu automatisch een modelvideo waarbij klanten geïnformeerd moeten worden over onder andere de lengte en pasvorm van het kledingstuk.

Het online warenhuis wehkamp.nl gaat vanaf nu op productpagina’s van ruim honderdproducten modelvideo’s laten zien. Met deze video’s wil de online retailer zijn klanten kunnen inspireren en beter kunnen ondersteunen bij de aankoop van een kledingstuk. Door de video moeten klanten een beter beeld kunnen krijgen van onder andere de pasvorm en de lengte van een kledingstuk.

Volgens Frank Swarts, contentmanager bij wehkamp.nl, beoordeelt de klant op de productpagina voor een groot deel of het kledingstuk wel of niet aan de verwachting zal voldoen. “Door content op een alternatieve manier aan te bieden, denken wij dat dit nog beter lukt. In de video’s moeten complete outfits getoond worden die passen bij de laatste trends, waardoor online shoppers geïnspireerd moeten worden en ideeën op kunnen doen waarmee zij hun eventuele aankoop kunnen combineren”, aldus Swarts.

De video’s worden door de online retailer in eigen beheer ontwikkeld. Sinds 2011 produceert wehkamp.nl foto- en videocontent geheel in eigen beheer in de wehkamp.nl studio’s.    

Bekijk hier een voorbeeld van een modelvideo op een productpagina. 

Bron: Customer Talk

 


Onderwerp sponsors

Customer experience

Hoofdsponsor:

Interactive Intelligence
BrixCRM

Sponsor:

Beeckestijn Business SchoolKANACtacSalesforce.com

Web content management

Hoofdsponsor:

SDL
 

Reageer op dit bericht

Log in om te reageren of vul in
Plaats reactie

* is verplicht
Evenementen
jun
28
The Digital Future of B2B
High Tech Campus Eindhoven
jun
30
jul
15